GKS och Dynamics 365 Business Central – en framtidssäkrad lösning

Vi har ingått ett samarbete med Effekt som är experter på Microsoft Dynamics NAV och Dynamics 365 Business Central. Tillsammans med dem erbjuder vi en integration där ekonomisk data förs över mellan GKS och Dynamics 365 Business Central. Effekt står för licensiering, uppsättning och support av Dynamics 365 Business Central. Utöver integrationen med Dynamics 365 Business Central innebär samarbetet att GKS kan göras åtkomlig via den integrerade kundportalen Bizzjoiner samt att analysverktyget Power BI kan användas för att analysera hela verksamheten.

Dynamics 365 Business Central är en molnbaserad SaaS-lösning som har alla funktioner som fanns i Dynamics NAV men är paketerad som en standardprodukt som har fördelen av en fast kostnad varje månad.

Det finns fortfarande möjlighet till kundanpassningar men dessa blir också paketerade så att de i framtiden inte ger någon överraskande uppgraderingskostnad. För de flesta företag kommer dock den omfattande grundfunktionaliteten att täcka de behov som finns.

Denna integration passar väl in i vår strategi att erbjuda integrationer där vi kan ta ett helhetsansvar för hela funktionaliteten.

Kontakta oss om du vill veta mer om Dynamics 365 Business Central och vad denna lösning kan tillföra din verksamhet.