Simutek till Inspire Washington DC

Hur kan man bättre börja semestern än med en intensiv vecka på Microsofts globala konferens Inspire i hjärtat av Washington DC? Vid detta unika tillfälle kommer vi att ta del av Microsofts nya visioner omkring affärsappar i molnet som är enkla att komma åt och intuitiva att arbeta i.

Stor del av visionen kommer handla om standard och enkelhet i stället för skräddarsytt och komplext. Fokus på vertikala nischade appar som direkt ger ett värde för företag inom en specifik bransch, självklart fullt integrerade med alla övriga affärsfunktioner i molnet. Detta tänk ligger som hand i handske för oss och är länge något som vi trott på där GKS är och kommer bli en ännu viktigare pusselbit för affärsappar inom den grafiska industrin.

Efter en vecka fullspäckad med sessioner, möten och partnerutbyte kommer vi vara överösta med idéer, möjligheter och strategier inför början på en händelserik höst.